Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Joi, 8 martie a.c., la ora 13.15, pe raza localității bihorene Gepiș a fost depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în timp ce transporta cu o căruță un me Joi, 8 martie a.c., la ora 13.15, pe raza localității bihorene Gepiș a fost depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în timp ce transporta cu o căruță un me Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni

Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni

Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni

Joi, 8 martie a.c., la ora 13.15, pe raza localității bihorene Gepiș a fost depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în timp ce transporta cu o căruță un metru cub de material lemnos, specia salcâm, fără documente legale de proveniență.

Tot joi, 8 martie a.c., la ora 13.15, pe raza localității Gepiș a fost depistat în trafic un tânăr localnic de 17 ani, în timp ce transporta cu o căruță un metru cub de material lemnos, specia plop, tot fără documente legale de proveniență.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos fără documente justificative a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Lăzăreni.

De asemenea, joi, martie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat un bărbat de 38 de ani, din localitatea bihoreană Bucuroia și un altul de 53 de ani, din comuna Drăgești, județul Bihor, bănuiți că tocmai ar fi tăiat fără drept patru arbori dintr-o pădure din localitatea Stracoș, județul Bihor.

Cei doi au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.171/ 2010 cu amendă în valoare de 4.000 lei fiecare, iar materialul lemnos, în volum total de un metru cub, de esenţe carpen și gorun, a fost confiscat şi predat la Ocolul Silvic „Codrii Cămării” Dobrești. De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării un motofierăstru care fusese folosit de cei doi pentru tăierea arborilor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus