Explozie produsă într-o garsonieră din Oradea. Un bărbat a fost rănit Reviewed by CD on . Vineri, 09.03. a.c., în jurul orei 05.15, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD O Vineri, 09.03. a.c., în jurul orei 05.15, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD O Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Explozie produsă într-o garsonieră din Oradea. Un bărbat a fost rănit

Explozie produsă într-o garsonieră din Oradea. Un bărbat a fost rănit

Explozie produsă într-o garsonieră din Oradea. Un bărbat a fost rănit

Vineri, 09.03. a.c., în jurul orei 05.15, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au intervenit la o explozie, neurmată de incendiu, produsă într-o garsonieră situată la etajul 4 al unui bloc de pe strada Moldovei din municipiul Oradea.

Forțele de intervenție mobilizate la fața locului au găsit în locuință un bărbat în vârstă de 44 de ani, în stare de conștiență, dar care prezenta arsuri (gradele I, II și III) pe aproximativ 85% din suprafața corpului. Victima, a fost asistată medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Suflul exploziei, provocate cel mai probabil, de o acumulare de gaze provenite de la butelie, a afectat 2 ferestre și 2 uși.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus