La Centura Beiuș, stadiul lucrărilor este de 70% Reviewed by CD on . Constructorii lucrează la suprabetonarea celor două viaducte și a celor trei pasaje supraterane de pe traseu, la montarea parapetelor pe viaducte, instalarea st Constructorii lucrează la suprabetonarea celor două viaducte și a celor trei pasaje supraterane de pe traseu, la montarea parapetelor pe viaducte, instalarea st Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La Centura Beiuș, stadiul lucrărilor este de 70%

La Centura Beiuș, stadiul lucrărilor este de 70%

La Centura Beiuș, stadiul lucrărilor este de 70%
Constructorii lucrează la suprabetonarea celor două viaducte și a celor trei pasaje supraterane de pe traseu, la montarea parapetelor pe viaducte, instalarea stâlpilor de iluminat public, iar pe unele tronsoane se toarnă asfaltul.
Centura Beiuș are o lungime totală de 9,33 kilometri și este compusă din două tronsoane.
Primul, cu lungimea de 7,3 kilometri, începe din DN76, traversează Crișul Negru și Drumul Comunal 231, ocolind Beiușul la vest. Apoi trece peste calea ferată și Crișul Negru și revine în DN76 printr-o curbă la dreapta.
Al doilea tronson are o lungime de 2 kilometri, înspre localitatea Delani. Va face legătura între primul sector al centurii și DJ 764 Beiuș – Roșia – Aleșd și va asigura accesul către Parcul Industrial Beiuș.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus