O nouă creșă se va construi în Oradea Reviewed by CD on . O nouă creșă se va construi pe str. Aluminei, investiția realizându-se cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. La înce O nouă creșă se va construi pe str. Aluminei, investiția realizându-se cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. La înce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O nouă creșă se va construi în Oradea

O nouă creșă se va construi în Oradea

O nouă creșă se va construi în Oradea
O nouă creșă se va construi pe str. Aluminei, investiția realizându-se cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. La începutul lunii iunie, Primăria Oradea a emis autorizația de construire.
Noua creșă va avea patru dormitoare, patru camere de joacă și va putea găzdui 40 de copii. Clădirea va dispune de bucătărie și spălătorie proprie, spațiu de luat masa, cabinet medical și spațiu administrativ pentru personal. De asemenea, va avea un aport de energie verde, din surse regenerabile, cu panouri fotovoltaice și panouri solare montate pe acoperiș. Creșa va dispune și de un spațiu de joacă în aer liber, amenajat pentru cei mici.
Valoarea finanțării nerambursabile oferită de către MDLPA este în cuantum de 11.886.810,72 lei cu TVA, iar termenul de realizare este 12 luni.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus