Un nou drum pentru fluidizarea circulației în zona metropolitană a Municipiului Oradea Reviewed by CD on . Va fi construit un nou drum cu o lungime de peste 3 kilometri care va asigura o legătură mai bună între zona de dealuri dinspre Paleu și zona industrială de pe Va fi construit un nou drum cu o lungime de peste 3 kilometri care va asigura o legătură mai bună între zona de dealuri dinspre Paleu și zona industrială de pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un nou drum pentru fluidizarea circulației în zona metropolitană a Municipiului Oradea

Un nou drum pentru fluidizarea circulației în zona metropolitană a Municipiului Oradea

Un nou drum pentru fluidizarea circulației în zona metropolitană a Municipiului Oradea

Va fi construit un nou drum cu o lungime de peste 3 kilometri care va asigura o legătură mai bună între zona de dealuri dinspre Paleu și zona industrială de pe Calea Borșului.
Acesta este un proiect comun al Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Oradea, anunțat de președintele Ilie Bolojan și primarul Florin Birta.
Ilie Bolojan: „Strada Matei Corvin se va descongestiona. În prezent, cei care locuiesc în zona respectivă, ca să ajungă la locurile de muncă pe Borșului, intră în oraș, trec pe sub calea ferată și aglomerează centura și șoseaua Borșului. Drumul care se termină la baza serpentinelor de la Paleu va fi prelungit și integrat în această soluție.”
Traseul va porni din zona intersecției drumului actual cu strada Piersicilor, iar de aici va continua pe direcția sud-vest și se va intersecta cu Calea Bihorului printr-un sens giratoriu, va coborî prin zona Oncea și se va intersecta cu str. Episcop Ion Alexi, traversând apoi zona străzii Matei Corvin printr-un pasaj suprateran, după care va ajunge la strada Uzinelor.
Proiectul are o valoare estimată de 79,6 milioane lei. Consiliul Județean Bihor va asigura, printr-un proiect cu fonduri europene, finanțarea pasajului suprateran din zona străzii Matei Corvin, în valoare de aproximativ 40 de milioane de lei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus