Incendiu la un tren, pe raza localității Margine Reviewed by CD on . În cursul zilei de luni, 13 mai a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un automotor, care se deplasa pe ruta În cursul zilei de luni, 13 mai a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un automotor, care se deplasa pe ruta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu la un tren, pe raza localității Margine

Incendiu la un tren, pe raza localității Margine

Incendiu la un tren, pe raza localității Margine

În cursul zilei de luni, 13 mai a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un automotor, care se deplasa pe ruta Marghita – Suplacu de Barcău, evenimentul survenind la ieșirea din Halta Margine, comuna Abram.

Apelul care sesiza producerea incendiului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor (ISU Bihor), prin Sistemul Unic 112, la ora 13.25, la fața locului fiind mobilizate cu operativitate, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității.

La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului, în automotor nu se afla nicio persoană, mecanicul, șeful de tren și toți cei 10 pasageri autoevacuându-se în siguranță.

În momentul sesizării incendiului, personalul automotorului a acționat cu stingătoarele din dotare, astfel că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta fără flacără deschisă, existând doar degajări de fum, în zona filtrului de aer din cadrul compartimentului motor.

Pompierii au lichidat ultimele focare, după care au acționat în continuare la fața locului, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

În urma incendiului a ars filtrul de aer din compartimentul motor.

Din fericire, nu au existat persoane rănite

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus