Constructor desemnat pentru Parcul Industrial Marghita Reviewed by CD on . A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Marghita. Oferta câștigătoare, în valoar A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Marghita. Oferta câștigătoare, în valoar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Constructor desemnat pentru Parcul Industrial Marghita

Constructor desemnat pentru Parcul Industrial Marghita

Constructor desemnat pentru Parcul Industrial Marghita
A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Marghita.
Oferta câștigătoare, în valoare de 21.753.095,89 lei, fără TVA, a fost depusă de asocierea de firme SC Leko Construct SRL – SC Inteco Holdin SRL – Sc Electro Excel Green Consulting SRL – SC Rono Aqua SRL – SC Caloria SRL.
Sunt prevăzute două luni pentru proiectare și șase luni pentru lucrările propriu-zise. Urmează semnarea contractului de finanțare și a contractului de execuție.
Parcul de Specializare Marghita va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafață de 11,5 hectare, pus la dispoziție de Primăria Marghita.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus