Parcul Industrial Marghita, în linie dreaptă Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Marghita a pus la dispoziția Consiliului Județean Bihor un teren cu o suprafață de 11 hectare pentru dezvoltarea unui parc industrial. Ace Primăria Municipiului Marghita a pus la dispoziția Consiliului Județean Bihor un teren cu o suprafață de 11 hectare pentru dezvoltarea unui parc industrial. Ace Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Parcul Industrial Marghita, în linie dreaptă

Parcul Industrial Marghita, în linie dreaptă

Parcul Industrial Marghita, în linie dreaptă

Primăria Municipiului Marghita a pus la dispoziția Consiliului Județean Bihor un teren cu o suprafață de 11 hectare pentru dezvoltarea unui parc industrial. Acesta este amplasat la intrarea în municipiu dinspre localitatea Petreu, pe partea dreaptă a drumului județean DJ 190F.

Terenul de 11 hectare a fost divizat în 9 parcele cu suprafețe cuprinse între 2.600 și 25.900 metri pătrați, plus alte două parcele pentru servicii.

„Pe baza unei propuneri de parcelare realizată de Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, s-a trecut la proiectarea rețelelor de apă și canalizare, gaz și electricitate, precum și a drumurilor de acces. După realizarea studiului de fezabilitate și obținerii statutului de parc, în toamnă vom trece la contractarea realizării proiectului tehnic și a realizării lucrărilor de investiții. Ne propunem ca din vara anului viitor să concesionăm terenuri pentru posibilii investitori”, a precizat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Pentru parcurile industrial din Aleșd, Beiuș și Ștei au fost finalizate documentațiile tehnice, urmând ca studiul de fezabilitate pentru cel din Marghita să fie realizat într-un termen de trei luni.

 

În județul Bihor sunt funcționale în prezent trei parcuri industriale, în Municipiul Oradea, Municipiul Salonta și comuna Tileagd.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus