Fonduri europene pentru pasajul suprateran din Oșorhei Reviewed by CD on . Consiliul Județean Bihor și ADR Nord-Vest au semnat astăzi contractul de finanțare cu fonduri europene pentru pasajul suprateran situat la ieșirea din Oșorhei s Consiliul Județean Bihor și ADR Nord-Vest au semnat astăzi contractul de finanțare cu fonduri europene pentru pasajul suprateran situat la ieșirea din Oșorhei s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fonduri europene pentru pasajul suprateran din Oșorhei

Fonduri europene pentru pasajul suprateran din Oșorhei

Fonduri europene pentru pasajul suprateran din Oșorhei

Consiliul Județean Bihor și ADR Nord-Vest au semnat astăzi contractul de finanțare cu fonduri europene pentru pasajul suprateran situat la ieșirea din Oșorhei spre Cluj.
Noul pasaj va fi construit peste girația existentă, la intersecția cu drumul spre localitatea Fughiu, Centura Oșorhei și DN1. Acesta va avea o lungime totală de 402 metri (pasajul propriu-zis + rampe) și o lățime de 10 metri, cu două benzi de circulație.
Proiectul „Amenajare intersecție denivelată între DJ 767M și DC 44 în vederea creșterii siguranței traficului” este finanțat prin Programul Regional Nord – Vest 2021 – 2027.
Valoarea totală a proiectului este de peste 62 de milioane de lei, echivalentul a 12,5 milioane de euro. Sunt prevăzute 3 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuția lucrărilor. Licitația pentru proiectare și execuție este în desfășurare.
Acest proiect, Centura Oșorhei și Inelul Rutier Metropolitan, cele din urmă aflate în execuție, vor contribui semnificativ la descongestionarea traficului de pe cea mai aglomerată ieșire din Oradea, cea spre Cluj, pe DN1.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus