Județul Bihor, promovat la Târgul de Turism al României Reviewed by CD on . Județul Bihor a fost promovat la cea de-a 47-a ediție a Târgului de Turism al României – ediția de primăvară, care a avut loc în București în perioada 23 – 26 f Județul Bihor a fost promovat la cea de-a 47-a ediție a Târgului de Turism al României – ediția de primăvară, care a avut loc în București în perioada 23 – 26 f Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Județul Bihor, promovat la Târgul de Turism al României

Județul Bihor, promovat la Târgul de Turism al României

Județul Bihor, promovat la Târgul de Turism al României
Județul Bihor a fost promovat la cea de-a 47-a ediție a Târgului de Turism al României – ediția de primăvară, care a avut loc în București în perioada 23 – 26 februarie, la ROMEXPO.
Frumusețea peisajului natural, varietatea activităților pentru timpul liber, obiectivele istorice și culturale, tradițiile și gastronomia fac din județul Bihor o destinație atractivă pentru turiști.
Municipiul Oradea este una dintre cele mai importante destinații turistice din România, fiind cunoscută drept „Capitala Art Nouveau”, datorită celor 89 de clădiri și monumente care se încadrează în acest stil arhitectural. Oradea este, de asemenea, un oraș cu o ofertă bogată de evenimente culturale, spa și wellness și gastronomie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus