Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Luni, 27 februarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din municipiul Oradea, care, în ti Luni, 27 februarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din municipiul Oradea, care, în ti Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Luni, 27 februarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din municipiul Oradea, care, în timp ce conducea un autoturism în incinta unei stații de alimentare cu carburanți, de pe strada Meșteșugarilor, din municipiul Oradea, la efectuarea unei manevre de mers înapoi, a acroșat o autoutilitară parcată.

După producerea evenimentului rutier, care a fost unul fără victime, conducătorul auto și-a  continuat deplasarea pe aceeași stradă, până la intersecţia cu strada Piteştilor, unde a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri orădeni.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 29 de ani, care conducea autoturismul, prezenta o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri orădeni.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus