Incendiu în județul Bihor la o autoutilitară încărcată cu îngrășăminte chimice Reviewed by CD on . În după-amiaza zilei de marți, 25 aprilie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o utilitară aflată în mers, În după-amiaza zilei de marți, 25 aprilie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o utilitară aflată în mers, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu în județul Bihor la o autoutilitară încărcată cu îngrășăminte chimice

Incendiu în județul Bihor la o autoutilitară încărcată cu îngrășăminte chimice

Incendiu în județul Bihor la o autoutilitară încărcată cu îngrășăminte chimice

În după-amiaza zilei de marți, 25 aprilie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o utilitară aflată în mers, pe DN 79.
La ora 16.45, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o autoutilitară de 3.5 tone, care rula pe DN 79, între localitățile Ciumeghiu și Salonta.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității.

Incendiul, care se manifesta violent și generalizat la cabina autoutilitarei, a fost stins rapid de forțele de intervenție, care au reușit astfel să salveze platforma cu prelată, încărcată cu marfă.
Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de un conductor electric defect, s-a soldat cu arderea cabinei autovehiculului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus