Incendiu la un supermarket din Oradea Reviewed by CD on . În data de 08 aprilie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un supermarket situat pe strada Moldovei din m În data de 08 aprilie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un supermarket situat pe strada Moldovei din m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu la un supermarket din Oradea

Incendiu la un supermarket din Oradea

Incendiu la un supermarket din Oradea

În data de 08 aprilie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un supermarket situat pe strada Moldovei din municipiu.
În cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 00.50, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana”
al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un supermarket din Oradea, la adresa indicată de apelant fiind mobilizate imediat, patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip ABROLL și cu ambulanța SMURD a subunității.

Pompierii militari au localizat și lichidat rapid incendiul, care se manifesta la două automate de cafea și la un palet din lemn, împiedicând propagarea flăcărilor și salvând astfel, bunuri de o valoare considerabilă.

În urma evenimentului, generat, cel mai probabil, de un aparat electric lăsat sub tensiune nesupravegheat, au ars două aparate de cafea profesionale, un palet din lemn, și trei camere de supraveghere video.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus