Incendiu la o gospodărie din Oradea Reviewed by CD on . În cursul nopții de luni spre marți, 04 aprilie a.c., pompierii militari au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată pe strada I În cursul nopții de luni spre marți, 04 aprilie a.c., pompierii militari au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată pe strada I Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu la o gospodărie din Oradea

Incendiu la o gospodărie din Oradea

Incendiu la o gospodărie din Oradea

În cursul nopții de luni spre marți, 04 aprilie a.c., pompierii militari au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată pe strada Izvorului din municipiul Oradea.
În jurul orei 23.40, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o construcție auxiliară, în care era amplasată centrala termică și în interiorul căreia erau depozitate lemne de foc.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea focarelor, reușind în aproximativ 10 minute de la primirea apelului, să stingă incendiul în limitele găsite.

În urma evenimentului, generat, cel mai probabil, de jarul căzut din centrala termică, au ars circa 0.5 metri cubi lemn de foc.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus