Incendiu pe strada Republicii din Oradea Reviewed by CD on . În dimineața acestei zile, pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Republicii din O În dimineața acestei zile, pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Republicii din O Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu pe strada Republicii din Oradea

Incendiu pe strada Republicii din Oradea

Incendiu pe strada Republicii din Oradea

În dimineața acestei zile, pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Republicii din Oradea, în timp ce proprietara locuinței dormea.
Incendiul a fost sesizat în dispeceratul ISU Bihor, marți, 11 iulie a.c., în jurul orei 07.00, de către vecinii femeii, care au simțit miros de fum.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată s-au deplasat în cel mai scurt timp, echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Utilizând echipamentele și accesoriile din dotare, pompierii militari au pătruns rapid în apartament (a cărui ușă era încuiată în momentul sosirii forțelor de intervenție), au stins, în aproximativ cinci minute, incendiul, care se manifesta în bucătărie, împiedicând propagarea acestuia la încăperea alăturată și la celelalte apartamente și au verificat locuința, găsind-o pe proprietară dormind în cameră. Femeia, în vârstă de 64 de ani, a refuzat evaluarea medicală și transportul la spital.

Echipajele de pompieri au ventilat locuința și au verificat celelalte apartamente ale clădirii pentru a se asigura că nu există persoane intoxicate cu fum.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de aragazul lăsat în funcțiune nesupravegheat, proprietara apartamentului, lăsând o oală pe foc.

Incendiul s-a soldat cu arderea a două oale și deteriorarea aragazului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus