Misiuni de stingere a incendiilor desfășurate de pompierii bihoreni, în trei localități Reviewed by CD on . Duminică, 16 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru gestionarea a trei situații de urgență produse în localitățile Gurani, Tarcea și Aleșd Duminică, 16 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru gestionarea a trei situații de urgență produse în localitățile Gurani, Tarcea și Aleșd Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Misiuni de stingere a incendiilor desfășurate de pompierii bihoreni, în trei localități

Misiuni de stingere a incendiilor desfășurate de pompierii bihoreni, în trei localități

Misiuni de stingere a incendiilor desfășurate de pompierii bihoreni, în trei localități

Duminică, 16 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru gestionarea a trei situații de urgență produse în localitățile Gurani, Tarcea și Aleșd.

Astfel, în cursul după-amiezii zilei de duminică, echipajele Stației de Pompieri Ștei au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Gurani, comuna Pietroasa.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la un tablou electric amplasat pe peretele exterior al unei construcții auxiliare din cadrul gospodăriei.

Echipajele au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 25 de minute, reușind să salveze anexa expusă riscului de incendiere.

Evenimentul, provocat cel mai probabil, de un scurtcircuit, s-a soldat cu arderea tabloului electric și a izolației de polistiren de pe perete, pe o suprafață de circa doi metri pătrați.
În jurul orei 23.10, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii Stației Aleșd au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism parcat pe strada Papp Lajos, din localitate.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent, cu degajări mari de fum, la compartimentul motor, existând riscul extinderii acestora la întregul autovehicul și la o magazie aflată în imediata proximitate.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul cu operativitate (în aproximativ 10 minute de la primirea apelului prin 112), în limitele găsite, reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autoturism și la construcția din apropiere și să limiteze astfel efectele negative ale evenimentului.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit, au ars materialele combustibile din compartimentul motor, un far și s-a deteriorat capota și bara față.

Tot duminică, echipajele de pompieri ale Stației Valea lui Mihai au stins un incendiu izbucnit la un teren din localitatea Tarcea, eveniment în urma căruia nu s-au înregistrat pagube materiale, arzând doar vegetația uscată de pe terenul respectiv.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus