Reținut de polițiștii bihoreni, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor Reviewed by CD on . Duminică, 2 aprilie a.c., în jurul orei 07.40, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Podului din Oradea, în Duminică, 2 aprilie a.c., în jurul orei 07.40, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Podului din Oradea, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Reținut de polițiștii bihoreni, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor

Reținut de polițiștii bihoreni, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor

Reținut de polițiștii bihoreni, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor

Duminică, 2 aprilie a.c., în jurul orei 07.40, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Podului din Oradea, în intersecția cu strada Uzinelor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat două autoturisme care staționau regulamentar.

După producerea evenimentului rutier, care a fost unul fără victime, bărbatul de 34 de ani a abandonat autoturismul și a părăsit locul evenimentului, deplasându-se până pe strada Aurel Covaci din Oradea, unde a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Oradea.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 34 de ani prezenta o concentrație alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv și în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus