Târgul de Paști Oradea, între 7-17 aprilie 2023, la Cetate Reviewed by CD on . Oradea întâmpină Sărbătorile Pascale cu o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea! Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea întâmpină Sărbătorile Pascale cu o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea! Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Târgul de Paști Oradea, între 7-17 aprilie 2023, la Cetate

Târgul de Paști Oradea, între 7-17 aprilie 2023, la Cetate

Târgul de Paști Oradea, între 7-17 aprilie 2023, la Cetate

Oradea întâmpină Sărbătorile Pascale cu o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea! Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează Târgul de Paști în perioada 7-17 aprilie 2023.

În acest an, gazda târgului va fi Cetatea Oradea, care devine punctul de atracție a Sărbătorilor Pascale orădene, atât prin decorurile tematice de primăvară, cât și prin multitudinea de activități pentru copii și familii.

Programul ediției 2023 a Târgului de Paști Oradea este bogat în activități tematice, dar și în ceea ce privește jocurile și poveștile pentru cei mici și mari. Copiii și adolescenții vor fi în centrul atenției, fiind așteptați în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creație, tir cu arcul, spectacole de teatru și magie, modelaj de baloane și picturi pe față – una din activitățile lor preferate. Părinții se vor putea bucura de spectacole culinare cu specific tradițional bihorean, wine corner, de sesiuni yoga și de o prezentarea de modă intitulată Folk-a-porter.

Curtea Cetății Oradea va fi cuprinsă de culori vesele și decoruri desprinse din poveștile tradiționale, fiind pregătită să primească așa cum se cuvine toți vizitatorii.

Programul zilnic și lista completă a activităților târgului vor putea fi consultate pe site-ul www.targuldepastioradea.ro și pe pagina de Facebook: @targuldepastioradea.

Pentru a facilita accesul la eveniment în contextul lucrărilor din Piața Emanuil Gojdu, organizatorii propun rute alternative pentru pietoni, bicicliști, autoturisme și pentru cei care doresc să folosească mijloacele de transport în comun. Rutele vor fi prezentate pe pagina de Facebook a evenimentului. În perioada de desfășurare a Târgului de Paști, autobuzul turistic va avea oprire excepțională și în proximitatea Cetății Oradea, pentru a facilita accesul turiștilor care vor alege o astfel de călătorie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus