Mercedes căutat de autoritățile lituaniene, descoperit la P.T.F. Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de aproximativ 65.000 de e Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de aproximativ 65.000 de e Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mercedes căutat de autoritățile lituaniene, descoperit la P.T.F. Borș

Mercedes căutat de autoritățile lituaniene, descoperit la P.T.F. Borș

Mercedes căutat de autoritățile lituaniene, descoperit la P.T.F. Borș

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de aproximativ 65.000 de euro, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Lituania .

În data de 20.04.2017, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice, cetățeanul maghiar, Peter B. în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în Ungaria, conducând automarfarul marca Scania și platforma pe care transporta un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2014 înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figura ca ‘bun căutat pentru confiscare’, alertă introdusă de autoritățile din Lituania în data de 12.12.2016.

Conducătorul auto a declarat că nu are cunoștință de alerta implementată de autorități și că, în calitate de șofer, trebuia să transporte autoturismul în Germania.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 65.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borș până la finalizarea cercetărilor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus