Doi cetățeni din Republica Moldova, depistați când încercau să treacă frontiera în Ungaria Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat doi cetățeni moldoveni care au încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenția de a ajunge într-un s Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat doi cetățeni moldoveni care au încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenția de a ajunge într-un s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi cetățeni din Republica Moldova, depistați când încercau să treacă frontiera în Ungaria

Doi cetățeni din Republica Moldova, depistați când încercau să treacă frontiera în Ungaria

Doi cetățeni din Republica Moldova, depistați când încercau să treacă frontiera în Ungaria

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat doi cetățeni moldoveni care au încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenția de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În data de 05.12.2016, în jurul orei 06.00, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

Bărbații au fost reținuți la aproximativ 100 de metri față de linia de frontieră și au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări.

Astfel, s-a stabilit că sunt cetățeni din R.Moldova, Vitalie R., în vârstă de 28 de ani și Andrei F. 24 ani, solicitanți ai unei forme de protecție pe teritoriul României, care au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din Spațiul Schengen, destinația finală fiind Italia, pentru a-și găsi un loc de muncă.

Polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus