Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român, care a plătit 4.500 de euro pentru un permis de conducere fals Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, document pentru care a plătit Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, document pentru care a plătit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român, care a plătit 4.500 de euro pentru un permis de conducere fals

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român, care a plătit 4.500 de euro pentru un permis de conducere fals

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român, care a plătit 4.500 de euro pentru un permis de conducere fals

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, document pentru care a plătit suma de 4.500 de euro.

În data de 19.12.2016, ora 03.30, la Punctul de Trecere a Borș, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Cosmin D., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Franța.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate și un permis de conducere ce purta însemnele autorităților din Republica Moldova.

Polițiști de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care au fost efectuate cercetări suplimentare. În urma verificărilor s-a constatat că permisul de conducere prezentat de cetățeanul român este fals.

Totodată, s-a mai stabilit faptul că cetățeanul român nu a deținut niciodată un permis de conducere, acesta declarând că a cumpărat documentul prezentat la control din Belgia, în schimbul sumei de 4.500 euro, de la un cetățean moldovean.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus