Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în PTF Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca BMW seria 1, în valoare de aproximativ 7500 de euro, Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca BMW seria 1, în valoare de aproximativ 7500 de euro, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în PTF Borș

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în PTF Borș

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în PTF Borș

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca BMW seria 1, în valoare de aproximativ 7500 de euro, căutat de autoritățile din Italia.

În data de 06.02.2017, ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat în vederea efectuării formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Iulian P., în vârstă de 31 de ani, din județul Caraș — Severin, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră șoferul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, și documentele mașinii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autovehiculul figurează ca ‘bun pentru confiscare’, alertă introdusă de autoritățile din Italia în luna octombrie 2016.

Față de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a fost rugat de o prietenă să aducă autoturismul din Danemarca până în România și nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul este căutat de autoritățile din Italia.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Borș până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus