AJOFM Bihor organizează Târgul Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale (10-11 februarie) Reviewed by CD on . Vineri și sâmbătă (10-11 februarie) are loc primul Târg al Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale din anul 2017. Pentru a permite participarea tuturor c Vineri și sâmbătă (10-11 februarie) are loc primul Târg al Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale din anul 2017. Pentru a permite participarea tuturor c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»AJOFM Bihor organizează Târgul Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale (10-11 februarie)

AJOFM Bihor organizează Târgul Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale (10-11 februarie)

AJOFM Bihor organizează Târgul Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale (10-11 februarie)

Vineri și sâmbătă (10-11 februarie) are loc primul Târg al Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale din anul 2017.

Pentru a permite participarea tuturor celor interesați, în premieră, târgul de recrutare se va desfășura pe parcursul a două zile la Lotus Center, în zona Carrefour. 21 dintre cei mai importanți angajatori din județul Bihor și-au confirmat deja prezența, oferind 624 locuri de muncă și 54 cursuri de formare profesională.

A.J.O.F.M. Bihor este partener instituțional al Top Expo, organizatorul Târgului Locurilor de Muncă și al Formării Profesionale.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus