Dat în urmărie de autoritățile din Germania, depistat la PTF Borș Reviewed by CD on . În data de 27.03.2017, în jurul orei 20.36, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontiere În data de 27.03.2017, în jurul orei 20.36, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontiere Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dat în urmărie de autoritățile din Germania, depistat la PTF Borș

Dat în urmărie de autoritățile din Germania, depistat la PTF Borș

Dat în urmărie de autoritățile din Germania, depistat la PTF Borș

În data de 27.03.2017, în jurul orei 20.36, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român TS., în vârstă de 17 ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului, autoritățile germane au emis, la data de 24.02.2017, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii contra proprietății.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad și Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus