Căutat de autoritățile germane, pentru tâlhărie și ultraj, reținut în Oradea Reviewed by CD on . Marți, 4 septembrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Marți, 4 septembrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Căutat de autoritățile germane, pentru tâlhărie și ultraj, reținut în Oradea

Căutat de autoritățile germane, pentru tâlhărie și ultraj, reținut în Oradea

Căutat de autoritățile germane, pentru tâlhărie și ultraj, reținut în Oradea

Marți, 4 septembrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 28 de ani, din Oradea, urmărit internațional.

Autoritățile germane au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și ultraj, pe teritoriul Germaniei.

Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus