Pompierii militari orădeni susțin azi un concert de colinde (ora 17) Reviewed by CD on . Azi, 20 decembrie 2016, între orele 17.00 – 17.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” va organiza un eveniment special: concertul de colinde al Azi, 20 decembrie 2016, între orele 17.00 – 17.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” va organiza un eveniment special: concertul de colinde al Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii militari orădeni susțin azi un concert de colinde (ora 17)

Pompierii militari orădeni susțin azi un concert de colinde (ora 17)

Pompierii militari orădeni susțin azi un concert de colinde (ora 17)

Azi, 20 decembrie 2016, între orele 17.00 – 17.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” va organiza un eveniment special: concertul de colinde al pompierilor militari orădeni, aflat la a treia ediţie, care se va desfăşura în faţa sediului unităţii, situat pe strada Avram Iancu, nr. 9.
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au pregătit pentru cei în slujba cărora se află, un concert de colinde tradiţionale “echipându-se”, de această dată, cu instrumente muzicale, cu un repertoriu specific Crăciunului şi mai ales, cu dorinţa de a oferi celor prezenţi clipe de bucurie.

Pentru ca momentul să fie unul special atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, echipajele angrenate în această misiune deosebită vor împodobi,
în spiritul sărbătorilor de iarnă, o autospecială de intervenţie, care va fi amplasată lângă colindători, cei mici având posibilitatea de a o “explora” îndeaproape.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus