Oradea: Preţul local de producţie a gigacaloriei creşte, preţul plătit de populaţie rămâne acelaşi Reviewed by CD on . Consiliul Local al municipiului Oradea a aprobat în şedinţa de marţi, 20 decembrie, majorarea preţului local al energiei termice, începând cu data de 1 ianuarie Consiliul Local al municipiului Oradea a aprobat în şedinţa de marţi, 20 decembrie, majorarea preţului local al energiei termice, începând cu data de 1 ianuarie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Preţul local de producţie a gigacaloriei creşte, preţul plătit de populaţie rămâne acelaşi

Oradea: Preţul local de producţie a gigacaloriei creşte, preţul plătit de populaţie rămâne acelaşi

Oradea: Preţul local de producţie a gigacaloriei creşte, preţul plătit de populaţie rămâne acelaşi

Consiliul Local al municipiului Oradea a aprobat în şedinţa de marţi, 20 decembrie, majorarea preţului local al energiei termice, începând cu data de 1 ianuarie 2017, de la 297,31 lei/gcal la 303,04 lei/gcal (inclusiv TVA), menţinând totodată preţul de facturare la populaţie la nivelul existent, de 240 lei/gcal, prin majorarea subvenţiei acordate de la bugetul local.

Noul preţ de local de producere a energiei termice, calculat ca medie ponderată a preţurilor/tarifelor practicate de Termoficare Oradea SA şi societatea Transgex SA, a fost modificat în urma Deciziei ANRE nr. 1848/25.11.2016.

Preţul local de facturare a energiei termice furnizate populaţiei prin sistemul centralizat rămâne la nivelul de 240 lei/gcal (inclusiv TVA), stabilit în anul 2013, prin creşterea subvenţiei unitare acordate de la bugetul local de la 57,31 lei/gcal la 63,04 lei/gcal.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus