Două orădence bănuite de trafic de minori și înșelăciune Reviewed by CD on . Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea coordonaţi de procurorii D.I.I.C.O.T. au finalizat cercetările față de două tinere bănuite d Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea coordonaţi de procurorii D.I.I.C.O.T. au finalizat cercetările față de două tinere bănuite d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două orădence bănuite de trafic de minori și înșelăciune

Două orădence bănuite de trafic de minori și înșelăciune

Două orădence bănuite de trafic de minori și înșelăciune

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea coordonaţi de procurorii D.I.I.C.O.T. au finalizat cercetările față de două tinere bănuite de trafic de minori şi înşelăciune, iar procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea acestora în judecată.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au finalizat cercetările faţă două tinere, ambele de 17 ani, din municipiul Oradea, bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi înşelăciune.

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că, în perioada iunie – iulie 2016, cele două tinere ar fi racolat, cazat și obligat alte două tinere minore, de 17 ani, să practice prostituția în folosul lor, pe raza municipiului Oradea.

Totodată, cele două sunt bănuite că la 20 iulie a.c., ar fi indus în eroare un bihorean care întreţinuse relaţii sexuale contra cost cu una dintre victime, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase că victima ar fi depus plângere penală la poliție împotriva sa și că solicită 600 lei pentru a-și retrage sesizarea penală, în scopul obținerii pentru sine a folosului necuvenit.

Pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a celor două, la 27 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au efectuat trei percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate mai multe telefoane mobile, tablete, înscrisuri și, totodată, au fost puse în aplicare şase mandate de aducere.

În urma audierii celor două tinere de către procurorul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, față de acestea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar până la 8 decembrie a.c., dată la care magistraţii au înlocuit măsura respectivă cu arestul preventiv, deoarece cele două nu au respectat condițiile impuse prin Ordonanța de control judiciar.

În urma probatoriului administrat în cauză, prin rechizitoriul întocmit în cursul lunii decembrie 2016, procurorii D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a celor două tinere, în stare de arest preventiv.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus