Societate comercială din comuna Roșia, amendată cu 5.000 lei pentru delicte silvice Reviewed by CD on . Poliţiştii Compartimentului Delicte Silvice – Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor împreună cu reprezentanţii Gărzii Poliţiştii Compartimentului Delicte Silvice – Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor împreună cu reprezentanţii Gărzii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Societate comercială din comuna Roșia, amendată cu 5.000 lei pentru delicte silvice

Societate comercială din comuna Roșia, amendată cu 5.000 lei pentru delicte silvice

Societate comercială din comuna Roșia, amendată cu 5.000 lei pentru delicte silvice

Poliţiştii Compartimentului Delicte Silvice – Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor împreună cu reprezentanţii Gărzii Forestiere Oradea au efectuat verificări la o societate comercială cu sediul în comuna Roșia, judeţul Bihor pe linia respectării prevederilor legislației silvice în vigoare.

În urma controlului efectuat, s-a constatat că în perioada 1- 20 aprilie a.c., societatea în cauză a expediat fără proveniență legală 54 metri cubi de lemne de foc, specia gorun. Totodată, s-a constatat că registrul de evidență a materialelor lemnoase nu este ținut la zi, avizele de însoțire nefiind înscrise în ordine cronologică.

Față de societatea în cauză s-a luat măsura sancționării contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 lei şi s-a dispus confiscarea valorică a 54 metri cubi de lemne de foc, specia gorun, în valoare totală de 5.076 de lei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus