Beiuş: Reţinut de poliţişti după ce a accidentat o octogenară pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei Reviewed by CD on . Miercuri, 19 aprilie a.c., la ora 15.15, pe strada Horea din municipiul Beiuș, o femeie de 81 de ani, din Beiuș, în timp ce traversa strada în mod regulamentar, Miercuri, 19 aprilie a.c., la ora 15.15, pe strada Horea din municipiul Beiuș, o femeie de 81 de ani, din Beiuș, în timp ce traversa strada în mod regulamentar, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Beiuş: Reţinut de poliţişti după ce a accidentat o octogenară pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei

Beiuş: Reţinut de poliţişti după ce a accidentat o octogenară pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei

Beiuş: Reţinut de poliţişti după ce a accidentat o octogenară pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei

Miercuri, 19 aprilie a.c., la ora 15.15, pe strada Horea din municipiul Beiuș, o femeie de 81 de ani, din Beiuș, în timp ce traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni, a fost acroșată de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

Poliţiştii rutieri beiuşeni au depistat cu operativitate autoturismul implicat în accidentul rutier, în trafic, pe raza orașului Ștei, iar persoana bănuită că ar fi condus autoturismul a fost identificată ca fiind un bărbat de 30 de ani, din Vașcău, judeţul Bihor.

În urma accidentului rutier, victima a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

În urma continării cercetărilor, poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar joi, 20 aprilie a.c., îl vor prezenta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus