Trei incendii produse în weekend în județul Bihor Reviewed by CD on . În intervalul 21 – 23 aprilie 2017 pompierii militari bihoreni din cadrul subunităţilor ISU Bihor au acționat pentru stingerea a trei incendii, acestea având ca În intervalul 21 – 23 aprilie 2017 pompierii militari bihoreni din cadrul subunităţilor ISU Bihor au acționat pentru stingerea a trei incendii, acestea având ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei incendii produse în weekend în județul Bihor

Trei incendii produse în weekend în județul Bihor

Trei incendii produse în weekend în județul Bihor

În intervalul 21 – 23 aprilie 2017 pompierii militari bihoreni din cadrul subunităţilor ISU Bihor au acționat pentru stingerea a trei incendii, acestea având ca împrejurări determinante coșurile de fum, exploatarea cu deficiențe a instalațiilor electrice și nerespectarea măsurilor de aparare împotriva incendiilor pe timpul utilizării aparatelor de sudură.

Astfel, în data de 21 aprilie a.c., Stația de Pompieri Valea lui Mihai a fost alertată pentru stingerea unui incendiu produs la anexa unei gospodării în orașul Valea lui Mihai. Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, limitând pagubele la 10 baloți de paie și aproximativ 1 mc de material lemnos ( lemne de foc și scânduri).

Cercetările efectuate au indicat drept împrejurare determinantă a evenimentului, exploatarea instalației electrice cu deficiențe.

Tot în data de 21 aprilie a.c., Garda de Pompieri Sălard a fost mobilizată în localitatea Sârbi, unde a acționat pentru stingerea uui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea acestuia la celelalte încăperi ale casei. A fost afectat acoperișul pe o suprafață de 35 mp și 18 mp de tavan.

Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

În data de 22 aprilie a.c., echipajele Stației de Pompieri Aleșd au fost mobilizate în orașul Aleșd, unde au acționat pentru stingerea uui incendiu izbucnit în podul unei locuințe. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, fiind afectat acoperişul pe o suprafaţă de 25 mp.

Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o nerespectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor pe timpul utilizării aparatelor de sudură.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus