ITPF Oradea: Doi urmăriți general depistați la frontieră Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Borș și Nădlac II - Csanadpalota au depistat două persoane, căutate de autoritățile române Polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Borș și Nădlac II - Csanadpalota au depistat două persoane, căutate de autoritățile române Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ITPF Oradea: Doi urmăriți general depistați la frontieră

ITPF Oradea: Doi urmăriți general depistați la frontieră

ITPF Oradea: Doi urmăriți general depistați la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Borș și Nădlac II – Csanadpalota au depistat două persoane, căutate de autoritățile române și belgiene pentru infracțiuni contra proprietății și pentru furt.

* În data de 25.01.2017, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Costel C., în vârstă de 25 de ani, din județul Iași.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române și belgiene, un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și o lună.

* Tot ieri, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II—Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Mihai U., în vârstă de 34 de ani, din municipiul București.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 2 luni de zile.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus