Condamnată în Italia pentru înșelătorie, prinsă la Vama Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat și predat autorităților competente o femeie, cetățean român, care figura în bazele de date ca fiind urmărită genera Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat și predat autorităților competente o femeie, cetățean român, care figura în bazele de date ca fiind urmărită genera Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnată în Italia pentru înșelătorie, prinsă la Vama Borș

Condamnată în Italia pentru înșelătorie, prinsă la Vama Borș

Condamnată în Italia pentru înșelătorie, prinsă la Vama Borș

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat și predat autorităților competente o femeie, cetățean român, care figura în bazele de date ca fiind urmărită general, alertă introdusă de autoritățile române pentru că aceasta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelătorie.

În data de 23.11.2016, în jurul orei 02.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru a intra în țară o femeie, Maria G., în vârstă de 65 de ani, din județul Cluj, ca pasager într-un autocar care circula pe relația Italia-România.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de înșelătorie. Femeia are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus