Șofer cu permis de conducere italian fals, depistat la Vama Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș — I.T.P.F. Oradea au depistat un cetățean român, care conducea un autoturism in baza u Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș — I.T.P.F. Oradea au depistat un cetățean român, care conducea un autoturism in baza u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șofer cu permis de conducere italian fals, depistat la Vama Borș

Șofer cu permis de conducere italian fals, depistat la Vama Borș

Șofer cu permis de conducere italian fals, depistat la Vama Borș

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș — I.T.P.F. Oradea au depistat un cetățean român, care conducea un autoturism in baza unui permis de conducere italian fals.

În data de 15.11.2016, ora 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul român Ionuț D., în vârstă de 33 de ani, din județul Suceava, la volanul unui autoturism marca Mercedes.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților italiene, care nu prezenta condițiile de formă și fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cetățeanul român nu deține permis de conducere. Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat documentul de la un instructor auto pe când se afla în Italia, în schimbul sumei de 800 euro.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus