13 migranți din Irak și Siria care intenționau să treacă ilegal frontiera, opriți de polițiștii de frontieră de la Borș Reviewed by CD on . În cadrul unei acțiuni pentru combaterea migrației ilegale, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș au depistat treisprezece ce În cadrul unei acțiuni pentru combaterea migrației ilegale, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș au depistat treisprezece ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»13 migranți din Irak și Siria care intenționau să treacă ilegal frontiera, opriți de polițiștii de frontieră de la Borș

13 migranți din Irak și Siria care intenționau să treacă ilegal frontiera, opriți de polițiștii de frontieră de la Borș

13 migranți din Irak și Siria care intenționau să treacă ilegal frontiera, opriți de polițiștii de frontieră de la Borș

În cadrul unei acțiuni pentru combaterea migrației ilegale, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș au depistat treisprezece cetățeni irakieni și sirieni, solicitanți de azil în România, care au încercat să iasă ilegal din țară.

În data de 25.12.2016, în jurul orei 19.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, pe timpul desfășurării misiunilor de supraveghere în zona de competență au observat, pe raza localității de frontieră Tămășeu, trei autoturisme care se îndreptau spre linia de frontieră.

Polițiștii de frontieră au procedat imediat la urmărirea mașinilor, acestea fiind oprite pe raza localității Tămășeu. In urma verificării autoturismelor s-a constatat că acestea erau conduse de trei cetățeni români, iar în interior se aflau 13 persoane, 11 cetățeni irakieni și 2 sirieni, solicitanți de azil în România, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani.

Având suspiciuni cu privire la prezența acestora în zona de frontieră, cei în cauză au fost conduși la sediul sectorului pentru continuarea verificărilor.

Din primele cercetări, s-a stabilit că solicitanții de azil intenționau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge într-o țară din spațiul Schengen.

Polițiștii de frontieră bihoreni au întocmit migranților lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cercetările fiind în desfășurare, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus