ITPF Oradea: Cinci persoane urmărite general sau internațional depistate la frontieră Reviewed by CD on . În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat cinci persoane, cetățeni români (patru bărbați și o femeie) care figurau î În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat cinci persoane, cetățeni români (patru bărbați și o femeie) care figurau î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ITPF Oradea: Cinci persoane urmărite general sau internațional depistate la frontieră

ITPF Oradea: Cinci persoane urmărite general sau internațional depistate la frontieră

ITPF Oradea: Cinci persoane urmărite general sau internațional depistate la frontieră

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat cinci persoane, cetățeni români (patru bărbați și o femeie) care figurau în bazele de date ca fiind urmăriți general, respectiv internațional. Pe numele lor erau emise, de către autoritățile din România și Belgia, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respectiv mandat european de arestare.

* Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Borș și Nădlac au depistat patru cetățeni români, trei bărbați și o femeie, urmăriți general, aceștia fiind căutați pentru săvârșirea infracțiunilor de abandon de familie, de conducere a unui vehicul fără permis, lipsire de libertate, respectiv infracțiuni la regimul circulației. Pe numele persoanelor în cauză, cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritățile din România.

* În data de 21.11.2016, în jurul orei 19.45 la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un autoturism, înmatriculat în România, cetățeanul român Adrian C., în vârstă de 31 de ani. Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile belgiene, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J Bihor și Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus