Polițiștii beiușeni în acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice Reviewed by CD on . Vineri, 18 noiembrie a.c., în intervalul orar 14.00 – 18.00, polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Beiuş din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au a Vineri, 18 noiembrie a.c., în intervalul orar 14.00 – 18.00, polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Beiuş din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii beiușeni în acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Polițiștii beiușeni în acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Polițiștii beiușeni în acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Vineri, 18 noiembrie a.c., în intervalul orar 14.00 – 18.00, polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Beiuş din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au acționat pe raza de competență alături de reprezentanți ai Ocolului Silvic Șoimi pentru a verifica tranbsporturile de material lemnos și a preveni și combate delictele silvice.

În cadrul acțiunii a fost identificat un bărbat de 51 de ani, din comuna bihoreană Șoimi, bănuit că în cursul lunii iulie a.c. ar fi tăiat fără drept, de pe pășunea localității de domiciliu, 20 de arbori nemarcați, de esență carpen, în valoare totală de 80,50 lei și volum total de 0,06 metri cubi.

De asemenea, a fost identificat un alt bărbat de 55 de ani, din comuna Șoimi, bănuit că în cursul lunii iulie a.c., ar fi tăiat fără drept, de pe pășunea localității Șoimi, 60 de arbori nemarcați, de esență carpen, în valoare totală de 241,5 lei, cu un volum total de 1,10 metri cubi.

Totodată, a fost identificat un alt localnic de 45 de ani, bănuit că în cursul lunii iulie a.c., ar fi tăiat fără drept, de pe aceeași pășune din Șoimi, 33 de arbori nemarcați, de esență carpen și gorun, în valoare totală de 261,625 lei, cu un volum total de 1,384 metri cubi.

În cadrul acțiunii a fost identificat un alt bărbat de 27 de ani, din Șoimi, bănuit că, în cursul lunii iulie a.c., ar fi tăiat fără drept, de pe pășunea localității Șoimi, 32 de arbori nemarcați, de esență cer și gorun, în valoare totală de 346,15 lei, cu un volum total de 1,40 metri cubi.

De asemenea, a fost identificat un localnic de 60 de ani, bănuit că în cursul lunii august a.c., ar fi tăiat fără drept, de pășunea localității Șoimi, 33 de arbori nemarcați, de esență carpen și gorun, în valoare totală de 261,625 lei, cu un volum total de 1,384 metri cubi.

Totodată, a fost identificat un bărbat de 37 de ani, din Șoimi, bănuit că, în cursul lunii august a.c., ar fi tăiat fără drept, de pe pășunea localității Șoimi, 33 de arbori nemarcați, de esență carpen și gorun, în valoare totală de 261,625 lei, cu un volum total de 1,384 metri cubi.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiști, prin achitarea contravalorii materialului lemnos de către cei bănuiți de comiterea faptelor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus