Oradea: Poliţiştii locali au amendat 52 de persoane care apelau la mila publică Reviewed by CD on . În vederea diminuării, respectiv a stopării fenomenului persoanelor care apelează la mila publică, patrulele din cadrul Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat acţ În vederea diminuării, respectiv a stopării fenomenului persoanelor care apelează la mila publică, patrulele din cadrul Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat acţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Poliţiştii locali au amendat 52 de persoane care apelau la mila publică

Oradea: Poliţiştii locali au amendat 52 de persoane care apelau la mila publică

Oradea: Poliţiştii locali au amendat 52 de persoane care apelau la mila publică

În vederea diminuării, respectiv a stopării fenomenului persoanelor care apelează la mila publică, patrulele din cadrul Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat acţiuni de identificare, sancţionare şi îndrumare către localităţile de domiciliu a persoanelor care apelează la mila publică în Municipiul Oradea.

Astfel, şi în perioada 01.11. – 21.11.2016, poliţiştii locali au identificat 52 de persoane apte de muncă care apelau, în mod repetat, la mila publică, în Municipiul Oradea. Persoanele au fost identificate, sancţionate şi îndrumate către localităţile de domiciliu, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 5.200 lei.

În continuare poliţiştii locali vor efectua patrulări şi acţiuni de identificare a persoanelor apte de muncă care apelează, în mod repetat, la mila publică în municipiul Oradea.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.
– See more at: http://oradea.ro/stiri-oradea/politistii-locali-au-sanctionat-52-de-persoane-care-apelau-la-mila-publica-in-oradea#sthash.oW8PmE3p.dpuf

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus