Orădean surprins de camerele de supraveghere în timp ce abandona deșeuri pe domeniul public Reviewed by CD on . Un bărbat a fost amendat de polițiștii locali după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce abandona mai mulți saci cu resturi menajere și vege Un bărbat a fost amendat de polițiștii locali după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce abandona mai mulți saci cu resturi menajere și vege Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Orădean surprins de camerele de supraveghere în timp ce abandona deșeuri pe domeniul public

Orădean surprins de camerele de supraveghere în timp ce abandona deșeuri pe domeniul public

Orădean surprins de camerele de supraveghere în timp ce abandona deșeuri pe domeniul public

Un bărbat a fost amendat de polițiștii locali după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce abandona mai mulți saci cu resturi menajere și vegetale pe domeniul public, mai exact, pe spațiul verde aflat la intersecția str. Sextil Pușcariu cu Lugojului.

Fapta s-a întâmplat în 14 iunie, persoana identificată fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.500 de lei.

Primăria Municipiului Oradea a amenajat două locații de colectare a deșeurilor, în următoarele puncte:

• Punct de colectare Thurzo Sandor, str. Thurzo Sandor, nr. FN, Oradea, Bihor, tel: 0359 179 579.
• Punct de colectare Uzinelor, Str. Uzinelor, nr. FN, Oradea, Bihor, tel: 0359 411 561.

„Atragem atenția că abandonarea deșeurilor de orice fel pe domeniul public dăunează grav mediului înconjurător și, de asemenea, creează o imagine nefavorabilă orașului Oradea. Prin colectarea selectivă a deșeurilor și depozitarea lor conformă contribuiți la diminuarea costurilor privind salubrizarea zonelor publice din municipiu. Sprijiniți demersurile inițiate de Primăria Municipiului Oradea și Poliția Locală Oradea pentru un oraș curat si european”, transmite conducerea Poliției Locale Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus