Sesizare publicată pe o rețea de socializare, rezolvată de Poliția Locală Oradea Reviewed by CD on . Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe domeniul public de resturi menajere (alimentare), în zona B-dului D Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe domeniul public de resturi menajere (alimentare), în zona B-dului D Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sesizare publicată pe o rețea de socializare, rezolvată de Poliția Locală Oradea

Sesizare publicată pe o rețea de socializare, rezolvată de Poliția Locală Oradea

Sesizare publicată pe o rețea de socializare, rezolvată de Poliția Locală Oradea

Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe domeniul public de resturi menajere (alimentare), în zona B-dului Decebal nr. 61 A, poliţiştii locali din Oradea s-au autosesizat și au acționat prompt.

În urma identificării de la fața locului, s-a constatat că resturile menajere aparținând unui cunoscut lanț de tip fast-food, respectiv restaurantul KFC, cu punctul de lucru pe B-dul Decebal nr. 61 A, erau împrăștiate în zona amenajată pentru colectarea deșeurilor Asociației de Proprietari de pe str. Ștefan Octavian Iosif. În urma discuției purtate cu reprezentantul firmei US FOOD NETWORK SRL, dl. H.F. acesta a comunicat că, deși dețin o platformă îngrădită și amenajată corespunzător pentru colectarea deșeurilor în incinta galeriei comerciale, aceasta este frecvent vandalizată. Acest lucru s-a întâmplat și în dimineața zilei de 16.01.2018, respectiv țarcul ce împrejmuește containerele și pubelele de gunoi a fost rupt, iar din interior au fost sustrași saci ce conțineau resturi de mâncare de tip fast-food, cărați și apoi goliți de conținut în zona mai sus prezentată, de către persoane necunoscute. Zona în care au fost împrăștiate resturile alimentare a fost curățată în cursul aceleiași zile de către angajații KFC.

SC US FOOD NETWORK SRL deține contract de salubritate încheiat cu operatorul licențiat și cu delegare de gestiune din partea Primăriei Municipiului Oradea, iar frecvența de ridicare pentru acest punct de lucru este de luni până sâmbătă inclusiv, în fiecare zi.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus