Bărbat din Girișu de Sus reținut pentru viol și tâlhărie calificată. Victima este o orădeancă de 70 de ani Reviewed by CD on . Miercuri, 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au continuat urmărirea pe Miercuri, 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au continuat urmărirea pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Girișu de Sus reținut pentru viol și tâlhărie calificată. Victima este o orădeancă de 70 de ani

Bărbat din Girișu de Sus reținut pentru viol și tâlhărie calificată. Victima este o orădeancă de 70 de ani

Bărbat din Girișu de Sus reținut pentru viol și tâlhărie calificată. Victima este o orădeancă de 70 de ani

Miercuri, 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au continuat urmărirea penală față de un bărbat de 46 de ani, din comuna Girișu de Criș, județul Bihor, pe care l-au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol și tâlhărie calificată.

Acesta este bănuit de polițiștii orădeni că luni, 15 ianuarie a.c., în intervalul orar 13.00-14.40, ar fi pătruns fără drept și prin escaladare în curtea locuinței unei femei de 70 de ani, din municipiul Oradea și apoi în locuința acesteia unde, prin amenințări și agresiuni fizice la adresa acesteia, ar fi contrâns-o la acte sexuale împotriva voinței sale, iar apoi ar fi deposedat-o de 450 lei și de un telefon mobil, cauzându-i leziuni corporale vindecabile într-un număr de 5-6 (cinci-șase) zile de îngrijiri medicale și un prejudiciu de aproximativ 850 lei.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în mai puțin de 24 de ore de la comiterea faptei, iar miercuri, 17 ianuarie a.c., în urma investigațiilor și activităților specifice de căutare efectuate, cel în cauză a fost depistat de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei pe raza municipiului Oradea, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Oradea pentru cercetări și ulterior reținut. Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiștii orădeni de la cel în cauză.

Joi, 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea îl vor prezenta pe bărbatul de 46 de ani, din comuna Girișu de Criș, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar magistrații se vor adresa judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus