Poliţia Locală apelează la sprijinul orădenilor în acţiunea de descurajare a cerşetoriei Reviewed by CD on . Direcția Poliția Locală Oradea, în colaborare cu DGASPC Bihor, Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) și Poliția Municipiului Oradea, întreprinde acţiuni c Direcția Poliția Locală Oradea, în colaborare cu DGASPC Bihor, Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) și Poliția Municipiului Oradea, întreprinde acţiuni c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Poliţia Locală apelează la sprijinul orădenilor în acţiunea de descurajare a cerşetoriei

Poliţia Locală apelează la sprijinul orădenilor în acţiunea de descurajare a cerşetoriei

Poliţia Locală apelează la sprijinul orădenilor în acţiunea de descurajare a cerşetoriei

Direcția Poliția Locală Oradea, în colaborare cu DGASPC Bihor, Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) și Poliția Municipiului Oradea, întreprinde acţiuni comune, menite să prevină și să combată fenomenul cerşetoriei și al oamenilor fără adăpost, de pe raza municipiului Oradea.

Acțiunile derulate în acest format de parteneriat instituțional au debutat în data de 8.11.2021. Până acum au fost identificate 33 de persoane adulte, însoțite de opt minori.

În sprijinul acțiunii de descurajare a cerșetoriei, solicităm reprezentanților centrelor comerciale în raza cărora este observată prezenţa unor persoane care cerşesc să acționeze responsabil și să sesizeze aceste situații, prin intermediul firmelor de pază care asigură securitatea perimetrului.

Poliția Locală Oradea preia sesizările prin Dispecerat, la tel. 0259/969 sau prin aplicația Oradea City Report.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus