Cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Luni, 22 noiembrie a.c., la ora 01.05, pe strada Báthory István din localitatea bihoreană Valea lui Mihai a fost depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în Luni, 22 noiembrie a.c., la ora 01.05, pe strada Báthory István din localitatea bihoreană Valea lui Mihai a fost depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 22 noiembrie a.c., la ora 01.05, pe strada Báthory István din localitatea bihoreană Valea lui Mihai a fost depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri, 19 noiembrie a.c., la ora 19.20, pe strada Constantin Noica din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutie Oradea au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, 19 noiembrie a.c., la ora 17.50, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Beiuș, polițiștii de ordine publică beiușeni au depistat în trafic un localnic de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus