ITPF Oradea: Doi urmăriți general și unul internațional, depistați la frontieră Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Oradea — Punctul de Trecere a Frontierei Borș și Nădlac II au depistat trei bărbați, căutați de autoritățile din Româ Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Oradea — Punctul de Trecere a Frontierei Borș și Nădlac II au depistat trei bărbați, căutați de autoritățile din Româ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ITPF Oradea: Doi urmăriți general și unul internațional, depistați la frontieră

ITPF Oradea: Doi urmăriți general și unul internațional, depistați la frontieră

ITPF Oradea: Doi urmăriți general și unul internațional, depistați la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Oradea — Punctul de Trecere a Frontierei Borș și Nădlac II au depistat trei bărbați, căutați de autoritățile din România și Olanda, pentru infracțiuni de furt și de tentativă de introducere în mod ilicit de telefoane mobile în penitenciar și contra proprietății.

* În data de 14.03.2017, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Oradea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Dănuț I., în vârstă de 21 de ani, din județul Ialomița. Acesta circula ca pasager într-un autocar înmatriculat în România.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, tânărul având de executat o pedeapsă de 2 ani și 8 luni.

* Tot în data de 14.03.2017, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Florian A., în vârstă de 30 de ani, din județul Galați, pasager într-un microbuz înmatriculat în Germania.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de introducere în mod ilicit de telefoane mobile în penitenciar, având de executat 1 an închisoare.

* Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Mihai A., în vârstă de 50 de ani, din județul Constanța.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autoritățile din Olanda, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus