10 migranţi din Irak care încercau să treacă ilegal frontiera, depistaţi de poliţiştii de frontieră de la S.P.F Valea lui Mihai Reviewed by CD on . În cadrul unei acţiuni pentru combaterea migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai au depistat zece În cadrul unei acţiuni pentru combaterea migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai au depistat zece Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»10 migranţi din Irak care încercau să treacă ilegal frontiera, depistaţi de poliţiştii de frontieră de la S.P.F Valea lui Mihai

10 migranţi din Irak care încercau să treacă ilegal frontiera, depistaţi de poliţiştii de frontieră de la S.P.F Valea lui Mihai

10 migranţi din Irak care încercau să treacă ilegal frontiera, depistaţi de poliţiştii de frontieră de la S.P.F Valea lui Mihai

În cadrul unei acţiuni pentru combaterea migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai au depistat zece cetăţeni din Irak, 7 adulţi şi 3 copii, solicitanţi de azil în România, care au încercat să iasă ilegal din ţară.
În data de 23.01.2016, în jurul orei 20.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai, judeţul Bihor au declanşat o acţiune specifică pentru combaterea migraţiei ilegale, ocazie cu care au identificat, pe raza localităţii de frontieră Valea lui Mihai, la aproximativ 100 metri de linia de frontieră, 10 persoane (3 copii şi 7 adulţi) de origine afro-asiatică, care nu-şi justificau prezenţa în zonă.
Având suspiciuni cu privire la prezenţa acestora în zona de frontieră, cei în cauză au fost conduşi la sediul sectorului pentru continuarea verificărilor.
Cu aceasta ocazie, s-a stabilit că persoanele sunt cetăţeni irakieni, solicitanţi de azil în Romania, şapte dintre ei fiind adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani şi 3 minori, cel mai tânăr având 2 ani.
La cercetări, s-a stabilit că persoanele în cauză intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.
Poliţiştii de frontieră bihoreni au întocmit migranţilor lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de
tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus