Urmărit internaţional de autorităţile austriece, depistat şi reţinut de poliţişti în Viișoara Reviewed by CD on . Miercuri, 25 ianuarie a.c., la ora 10.30, poliţiştii Postului de Poliţie Viişoara din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat pe raza local Miercuri, 25 ianuarie a.c., la ora 10.30, poliţiştii Postului de Poliţie Viişoara din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat pe raza local Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internaţional de autorităţile austriece, depistat şi reţinut de poliţişti în Viișoara

Urmărit internaţional de autorităţile austriece, depistat şi reţinut de poliţişti în Viișoara

Urmărit internaţional de autorităţile austriece, depistat şi reţinut de poliţişti în Viișoara

Miercuri, 25 ianuarie a.c., la ora 10.30, poliţiştii Postului de Poliţie Viişoara din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat pe raza localității bihorene Viișoara un bărbat de 46 de ani, din comuna Viişoara, urmărit internaţional.

Autoritățile austriece au emis pe numele acestuia un Mandat de Arestare European, fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt pe teritoriul Austriei.

Cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar joi, 26 ianuarie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Austria.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus