Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna iulie Reviewed by CD on . În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște, etc.) în faza de adult și larve, Primăria  Municipiului Oradea anunță locuitorii că În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște, etc.) în faza de adult și larve, Primăria  Municipiului Oradea anunță locuitorii că Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna iulie

Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna iulie

Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna iulie

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște, etc.) în faza de adult și larve, Primăria  Municipiului Oradea anunță locuitorii că, în perioada 10 – 16 iulie 2023, în intervalul orar 22:30 – 05:30, se execută prin tratament la sol două tratamente de dezinsecție și tratamente fitosanitare la arbori, arbuști, castani și platani, în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de DEZINSECȚIE sunt: CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și VECTOBAC WG – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiu de larvă. Produsele  sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Cetățenii sunt rugați să evite utilajele și să nu stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile insecticide, pentru a preveni eventuale accidente/incidente.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare care se va comunica prin presă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus