Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna mai Reviewed by CD on . Primăria Oradea anunță că, în luna mai, în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, se execută, Primăria Oradea anunță că, în luna mai, în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, se execută, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna mai

Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna mai

Acțiuni de dezinsecție în Oradea, în luna mai

Primăria Oradea anunță că, în luna mai, în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, se execută, prin tratament la sol, activitatea de dezinsecție, în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza Municipiului Oradea. Totodată, se vor efectua și tratamente fitosanitare la arbori/arbuști și arborii din specia castan.

Aceste acțiuni se vor desfășura după următorul calendar, corelat cu condițiile meteo din această perioadă:

– dezinsecție în perioada 02 – 13 mai 2022, o etapă;

– dezinsecție în perioada 23 – 31 mai 2022, o etapă;

– tratamente fitosanitare la arborii din specia castan, în perioada 23 – 31 mai, o etapă;

– tratamente fitosanitare pentru arbori și arbuști, în perioada 23 – 31 mai 2022, o etapă

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de DEZINSECȚIE sunt:

CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și VECTOBAC WG – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiu de larvă. Pentru activitatea de TRATAMENTE FITOSANITARE sunt: KARATE ZEON, SCORE 250 EC ȘI VERTIMEC 1,8%. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus