O nouă etapă de dezinsecție va avea loc în Oradea, în perioada 19-27 iunie Reviewed by CD on . În perioada 19 - 27 iunie se va efectua o nouă etapă de dezinsecție în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de În perioada 19 - 27 iunie se va efectua o nouă etapă de dezinsecție în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O nouă etapă de dezinsecție va avea loc în Oradea, în perioada 19-27 iunie

O nouă etapă de dezinsecție va avea loc în Oradea, în perioada 19-27 iunie

O nouă etapă de dezinsecție va avea loc în Oradea, în perioada 19-27 iunie

În perioada 19 – 27 iunie se va efectua o nouă etapă de dezinsecție în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve.

Aceasta va avea loc în intervalul orar 22:30 – 05:30, fiind executate prin tratament la sol două tratamente de dezinsecție și tratamente fitosanitare la arbori, arbuști, castani și platani, în zonele publice, spațiile verzi și cursurile de apă de pe raza municipiului.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de dezinsecție sunt:

CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și VECTOBAC WG – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiu de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Cetățenii sunt rugați să evite utilajele și să nu stea în raza de acțiune a acestora în timp ce se pulverizează soluțiile insecticide, pentru a preveni eventuale accidente/incidente.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va comunica prin presă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus