A început a X-a etapă de dezinsecție în Oradea Reviewed by CD on . Municipalitatea a pregătit o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Aceasta are loc în perioada 11-20 august și se va desfășura la sol în zonele publice, precum ş Municipalitatea a pregătit o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Aceasta are loc în perioada 11-20 august și se va desfășura la sol în zonele publice, precum ş Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A început a X-a etapă de dezinsecție în Oradea

A început a X-a etapă de dezinsecție în Oradea

A început a X-a etapă de dezinsecție în Oradea

Municipalitatea a pregătit o nouă acțiune de dezinsecție în oraș. Aceasta are loc în perioada 11-20 august și se va desfășura la sol în zonele publice, precum şi pe spaţiile verzi şi cursurile de apă din municipiu.

Cea de-a X-a etapă de dezinsecție din acest an are în vedere distrugerea insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve. În acest sens, se execută prin tratament la sol activitatea de dezinsecţie în zonele publice, spațiile verzi și cursurile de apă din Oradea, precum și tratamente fitosanitare la arbori.

Pentru activitatea de dezinsecție se folosește CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți. În ceea ce privește tratamentele fitosanitare, se va utiliza FASTER 10 CE.

Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Orădenii sunt rugați să evite să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile, pentru a preveni eventualele incidente.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru perioada imediat următoare, care se va comunica prin presă. 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus